Yukarı Civanlı İlkokulu

Vizyon: Öğrenciye,Atatürk İlke ve İnkilaplarına,TC Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun,haklarını kullanabilme,görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.

Misyon: Değişen ve gelişen teknolojik dünyanın umutlu ve mutlu yarınlarına hazırlanarak katılımcı, paylaşımcı, inançlı, kendine güvenen, Büyük Önder Atatürk´ün ilke ve inkılâplarına bağlı, akılcı, hoşgörülü bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04763112011

WEB - https://tuzlucacivanli.meb.k12.tr

Adres - YUKARICİVANLI KÖYÜ YUKARICİVANLI KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 2 TUZLUCA / IĞDIR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Köyümüz Gaziler mezrası civarında olup karasal iklimin hakim olduğu kırsal yerleşmedir.

Ulaşım Köyümüze ulaşım iki yoldan sağlanabilmektedir. 1. yol:Tuzluca İlçesinden sırasıyla Göktaş,Güzeldere,Karataş ve Uğurca Köyü yolunu takip ederek (28.2 km) 2. yol: Tuzluca İlçesinden sırasıyla D080 Kağızman-Iğdır Yolu,Gaziler,Dipsiz,Osmanköy, Aşağı Civanlı güzergahı takip edilebilir(50 km)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 91.7 km,ilçe merkezine 50 km uzaklıktadır